Mon ikke andre snart følger trop med Apple?

Som nogen af jer måske husker, skrev vi tilbage i 2019 at de nye gTLDer ikke rigtigt har vundet indpas i domæne verdenen, som vi ellers havde forventet, men det kan være at det er ved at ændre sig. Apple har nemlig lige lanceret deres streaming musiktjeneste til virksomheder under deres nye gTLD applemusicforbusiness.apple Apple har derved igen vist at de er med på noderne ved at tage .apple i brug, før mange af de andre store virksomheder har gjort det. Med deres nyeste lancering bliver det både nemmere og billigere at få adgang til et uendeligt udvalg af musik til brug i virksomheder. Ligesom apple.com vil denne side blive flittigt brugt, da de allerede har tilegnet sig en stor del af musik markedet, ligesom Spotify. 

Hos dotwhat er vi glade for at se at Apple har taget deres nye gTLD i brug. Vi tror dette kan dette skabe en effekt i domæne markedet.  Oftest er det jo sådan, at når først nogle af de store spillere (Facebook og Google) i markedet er frontrunner på noget, så følger de andre trop, så mon ikke dette kan være startskuddet på at flere vil tage deres nye gTLDer i brug?

Vi glæder os til at følge udviklingen.

Leave a Comment