Studenter-medarbejder

Vil du gerne arbejde inden for kommunikation og content marketing når du er færdig med studierne. Elsker du at skrive og har du allerede nu skrivefærdighederne i orden?

Vi er en lille virksomhed med vokseværk og vi leder lige nu med lys og lygte efter en studerende til at hjælpe os med vores kommunikation. Vores team består af passionerede iværksættere med mange års erfaring indenfor domænebranchen.

Om stillingen

Som student i stillingen får du især gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i arbejdet med kommunikation og content marketing. Du bliver en vigtig del af et lille men travlt team og får mulighed for at få ansvar for dine egne opgaver. Du vil indimellem også skulle give en hånd med, når vi samarbejder med vores andre kollegaer på tværs af organisationen.

Det er vigtigt at du skriver selvsikkert og har en skarp pen på dansk, at du har interesse for kommunikation og har gå-på-modet til at lære og udvikle dine evner med konkrete opgaver. Herunder vil der også være flere administrative opgaver, som bliver dit ansvarsområde.

Om dig

Vi leder efter en person, som er i gang med sin uddannelse inden for kommunikation, journalistik, markedsføring eller lignende.

  • Du mestrer det danske sprog og kan skrive kort, koncist og korrekt grammatisk
  • Du er en dygtig tekstforfatter og kan hurtigt skrive gode og fængende tekster til vores hjemmeside


Vi arbejder i et professionelt – og underholdende – startup-miljø, hvor du får rig lejlighed til at lære en masse. Du vil få mulighed for at afprøve dine teoretiske kompetencer i praksis, få løbende feedback og løfte dine konkrete evner inden for kommunikation og content marketing.

Om dotwhat

dotwhat er et selvstændigt konsulenthus med ekspertise indenfor domæner, domæne acquisitions, strategi og brand-beskyttelse og optimering af domæneportføljer. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor domænebranchen hvor vi tilbyder uvildig rådgivning til nationale og internationale kunder rundt omkring i verdenen.

Det praktiske

Jobopstart – snarest muligt. Jobbet er et deltidsjob for studerende og timeantallet er 15-20 timer om ugen. Minimumslængde er 10 uger. Vi er baseret i København langs søerne.

Interesseret?

Send dit CV og din ansøgning på dansk til mk@dotwhat.com. Hvis du har nogen spørgsmål så ring endelig til Marcus Kocak på +45 22 26 19 41 

Leave a Comment